Горещи флиртове на първото парти за необвързани в Пловдив

Горещо и прохладно едновременно! Какво може да е това? Парти за необвързани в прохладната есен! Първото издание от поредицата Sexy & Single Party ще изпълни Пловдив със свежи емоции на 17.10.2013г.

Темата на събитието е „Любовни магии“, а етикетът за облекло – червена дреха или аксесоар. Организаторите са подготвили магична отвара от хубава музика, интересни хора и свежи игри.

Вдъхновяващи  танцьори и хубава музика  ще посрещнат над 100 необвързани, които искат да се забавляват заедно. Организаторите са подготвили много игри и подаръци.

Всеки участник в партито ще получи талисман с изписан на него символ! Пазете го в себе си и открийте кой от противоположния пол има същия символ на своя талисман, за да спечелите по безплатен шот.

По време на партито флиртът ще е буквално навсякъде. Всеки участник получава  още на входа 3 специални флирт карти. Ако си хареса  някого, може да напише послание на една от картите, да остави координати за връзка и  да даде своята карта на човека, който го е заинтригувал,  или  на екипа на Sexy & Single Party, които  ще  предадат картата вместо него.

Търсачите на силни усещания могат да седнат на магическата маса, за да отговорят на провокативните въпроси, които другите им задават или да се включат в бърза 5-минутна флирт среща с непознат.

Sexy & Single Party се организира от SpeedDating3.com на 17 октоимври от 20:00 часа в клуб „Мармалад“. Всички подробности и форма за записване ще намериш на www.plovdiv.speeddating3.com/party/Коментари към новината

  • Смени картинката